Kern met pit

 

AK / 21 oktober 2015:

 

De Dorpsraad is (najaar 2015) wederom genomineerd voor kern met Pit. Een initiatief van de KNHM om projecten die de leefbaarheid in kleine kernen vergroten te ondersteunen.

 

De genomineerde projecten ontvangen na realisatie een bedrag van € 1.000,00. Dit bedrag kan echter verhoogd worden omdat er ook een stemronde is, een oordeel van de vakjury en een oordeel van de overige deelnemers. Voor de stemronde zijn we nu dus op zoek naar uw stem. Uw stem is geld waard !!

 

Voor het evenemententerrein in de Veerweg  zijn we op zoek gegaan naar een multifunctionele ruimte waar we gebruik van kunnen maken voor activiteiten. Op het terrein hebben we al een ijsbaan en een trimbaan gerealiseerd en verder staan er ook fitness/natuurlijke speelelementen.  ( zie ook de pagina Vossebos)

 

Met de container die we hebben weten te bemachtigen kunnen we zowel een koek en zopie als een opslagruimte creëren. De container staat inmiddels op het terrein en zal daar verder afgewerkt worden zodat deze past in de natuurlijke omgeving. Zodra er geschaatst kan worden zullen we uiteraard met vrijwilligers de koek en zopie gaan gebruiken.

 

Ook voor activiteiten op het terrein kan in overleg met de dorpsraad gebruik gemaakt worden van deze kleine maar leuke faciliteit.

 

Om mee te dingen naar geldprijs die gekoppeld zit aan het beste project van de provincie hebben we uw stem nodig. Via onderstaande link kunt u uw stem uitbrengen.

 

Helpt u ons ?   KLIK OP DEZE LINK EN DAN OP DE PAGINA DIE KOMT RECHTSBOVEN OP STEM

 

 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake