AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

AD:binnenland

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 18 ma 2018 - 02:45
 • Foute voedseletiketten brengen mensen met allergie in levensgevaar
  Nederlanders met een voedselallergie krijgen geregeld allergische reacties door verkeerde of onvolledige waarschuwingen op etiketten. Dat leidt soms tot levensbedreigende situaties, blijkt uit onderzoek van het UMC Utrecht en TNO. Deskundigen pleiten voor Europese richtlijnen.
 • Verdachte weer vrij na fataal schietincident Vriezenveen
  Een 46-jarige man uit Vriezenveen (Overijssel) die betrokken was bij een schietincident, waardoor gisteren een 72-jarige plaatsgenoot werd gedood, is weer op vrije voeten. Hij is nog wel verdachte in de zaak, zei een woordvoerder van de politie vandaag.
 • Zo werd de Internationale Dag van de Yoga in Amsterdam gevierd
  Op het Museumplein werd zondag met yogademonstraties, meditatiesessies, muziek en foodtrucks met vegetarisch eten de Internationale Dag van de Yoga gevierd. Namaste!
 • Egbert Jan heeft een date
  Egbert Jans vrienden regelen een afspraak met, wat hij noemt, een haaibaai met flair. Braaf wacht hij op niet mis te verstane signalen.
 • Amsterdamse rabbijn doet aangifte na zoveelste kankerjood-scheldpartij
  Rabbijn Yanki Jacobs (29) uit Amsterdam heeft vanmiddag bij de politie aangifte van discriminatie gedaan tegen twee jongeren die hem en zijn gezin vanuit een auto uitscholden. ,,Dit moeten we als gemeenschap niet langer over ons heen laten komen", zegt de zoon van opperrabijn Binyomin Jacobs tegen deze krant.
 • Duivenmelkers balen van gepamper van roofvogels: 'Ze eten onze duiven op'
  Duivenmelkers zijn het beu om hun geliefde postduiven te verliezen door aanvallende roofvogels. Ze stellen dat er in Nederland te veel slechtvalken, haviken en sperwers leven, doordat die vogels al jarenlang worden beschermd. 'Maar nu dreigt de duivensport ten onder te gaan.'
 • Man in drugslab Geldrop overleed aan hartfalen, giftige dampen mogelijke oorzaak
  De 48-jarige man die gisterochtend levenloos werd aangetroffen bij een drugslab in een garagebox in Geldrop, is volgens de politie overleden aan hartfalen, mogelijk door het inademen van giftige dampen.
 • Uit heel Nederland meldingen over vuurbal, zelfs op Pinkpop is die gespot
  Van Groningen tot Limburg, Gelderland en Noord-Brabant, in het hele land hebben mensen gisteravond een enorme vuurbal gespot. Ook tijdens het optreden van de Foo Fighters op Pinkpop verscheen de lichtflits aan de hemel.
 • Traumahelikoper ingezet nadat twee groepen wielrenners op elkaar botsen
  HOOGE MIERDE- Op de Poppelsedijk in Hooge Mierde zijn zondagochtend rond 09.30 uur twee groepen wielrenners van elk ongeveer vijftien personen met elkaar in botsing gekomen.
 • DVOL wint na strafschoppen van GVA, Eendracht haalt uit en Bemmel verliest
  Op de laatste zondag van de nacompetitie vielen de beslissingen voor vijf clubs in Arnhem en de Betuwe. SC EDS was de enige die het in 90 minuten besliste, de ploeg van Gerben Matser won in Doesburg en blijft vierdeklasser. Ook Eendracht overleefde, de Arnhemmers wonnen na verlenging met 5-0. DVOL won na strafschoppen van GVA en promoveert. Voor SC Bemmel is het doek gevallen. Uitslagen: SC Bemmel - WAVV 1-2 (na verlenging) DVOL - GVA 3-3 (DVOL wint na strafschoppen) Eendracht - Niftrik 5-0 (na verlenging) SC Doesburg - EDS 0-1
 • Bier hier! Huis van getrouwd stel verstopt onder 2000 bierkratjes
  Het Brabantse bruidspaar Marcel en Bianca van den Bosch viel bijna van hun stoel van verbazing toen ze zagen wat hun vrienden met hun huis hadden gedaan. Hun woning in Someren-Heide werd zaterdag door hun vriendengroep compleet ingepakt met tweeduizend bierkratjes. ,,Zo bont als ze het nu hebben gemaakt dat slaat alles.''
 • Lichaam vermiste Joris (26) gevonden in gracht Amsterdam
  In het water van de Groenburgwal in Amsterdam hebben duikers van de politie vanmiddag het lichaam van de vermiste Joris Lenselink (26) gevonden. Dat meldt het Parool. Joris werd sinds vrijdagavond vermist. De politie vermoedt dat hij fietsend te water is geraakt.
 • 'Verkoop geen sigaretten meer bij supermarkt, tankstation en drogist'
  Sigaretten moeten niet langer verkrijgbaar zijn bij supermarkten, tankstations, drogisterijen, maar zouden alleen nog in 'gespecialiseerde winkels' moeten worden verkocht. Dat vindt bijna 70 procent van de Nederlanders, blijkt uit onderzoek van opiniepeiler Maurice de Hond.
 • Laatste dag van de lente wordt zomers
  Komende woensdag beleeft de lente zijn laatste dag, maar deze sluiten we af met temperaturen die eigenlijk bij de zomer horen. Dat meldt Weerplaza. Met minima van 25 graden is het prima zomerweer.
 • Feestgangers onwel na leegspuiten brandblusser in Tilburgse nachtclub
  Vijf mensen zijn in de nacht van zaterdag op zondag onwel geworden toen iemand een brandblusser leegspoot in Club Fix in het hartje van Tilburg. De club werd ontruimd en zo'n achthonderd gasten werden buiten opgevangen.
 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake