AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

AD:buitenland

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 18 ma 2018 - 13:12
 • Onverklaarbaar ongeluk: drie doden op treinrails in Londen
  In het zuiden van Londen zijn drie mensen overleden na te zijn aangereden door een trein. De lichamen van de slachtoffers zijn gevonden op het spoor bij het station Loughborough Junction, meldde de zender Sky News.
 • Audi-topman Stadler gearresteerd om sjoemelsoftware-affaire
  Audi-topman Ruper Stadler is vanmorgen gearresteerd in verband met het sjoemelsoftwareschandaal. Dat heeft moederbedrijf Volkswagen bekend gemaakt.
 • Meghan Markle tegen haar vader over prins Harry: noem hem maar 'H'
  Meghan Markle, de kersverse vrouw van prins Harry, moest de begintijd van hun relatie nogal geheimzinnig doen over de identiteit van haar geliefde. ,,Ze vroeg me om het over 'H' te hebben, zodat niemand erachter zou komen'', vertelt Markles vader Thomas in een tv-interview.
 • Doden en gewonden bij aardbeving Japan
  Bij een aardbeving op het Japanse eiland Honshu zijn drie mensen omgekomen en tientallen mensen gewond geraakt. Volgens de Japanse meteorologische dienst had de beving een kracht van 6,1 op de schaal van Richter.
 • Vijf illegalen omgekomen bij politieachtervolging in Texas
  In het zuiden van de Amerikaanse staat Texas zijn zondag zeker vijf illegale migranten om het leven gekomen toen het voertuig waarin zij zaten op volle snelheid van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg.
 • Colombia kiest conservatieve Duque als nieuwe president
  De Conservatieve presidentskandidaat Iván Duque heeft de presidentsverkiezingen in Colombia gewonnen. Hij kreeg 54 procent van de stemmen tegen 42 voor zijn linkse rivaal Gustavo Petro, zo bleek nadat 97 procent van de stemmen waren geteld.
 • Nederlandse oorlogstrofee van 'Napoleon' onder de hamer
  Een hoed die Napoleon zou hebben gedragen tijdens de Slag bij Waterloo gaat morgen onder de hamer in Frankrijk. Een Nederlandse baron die in 1815 meevocht aan de geallieerde kant nam de steek na de veldslag naar verluidt mee als oorlogstrofee.
 • Democraat: Opsplitsen van gezinnen immigranten al gaande onder Obama
  ,,Ik haat het'', zei presidentsvrouw Melania Trump gisteren over het uit elkaar halen van families van illegale immigranten en asielzoekers langs de Amerikaans-Mexicaanse grens. ,,We moeten regeren vanuit ons hart.'' Met haar warme betoog hekelt Melania openlijk de huidige immigratiepolitiek. Haar man wijst naar de Democraten.
 • Guatemala stopt met zoeken naar slachtoffers vulkaanuitbarsting
  Guatemala stopt met het zoeken naar slachtoffers in het gebied dat het zwaarst is getroffen door de uitbarsting van de Volcán de Fuego. Dat heeft de rampenbestrijdingsdienst Conred vandaag bekendgemaakt in de lokale media na een vergadering in de stad Escuintla.
 • Bizar taxi-incident Moskou nog met raadsels omgeven
  Een dag nadat een taxichauffeur in het centrum van Moskou inreed op een groep voetgangers en WK-fans, klinken er geluiden dat het toch niet om een ongeluk gaat, zoals de Russische autoriteiten als officiële verklaring hebben gegeven, maar om een aanslag.
 • Spanningen binnen Duits parlement: fracties niet meer samen door een deur
  â??Ik kan met deze vrouw niet meer samenwerken!â?? Met deze uitspraak legt vice-kanselier en CSU-leider Horst Seehofer een bom onder de regering en de unie met zusterpartij CDU van kanselier Angela Merkel.
 • Geheime dienst Israël rolt terreurnetwerk op
  De Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet heeft op de Westelijke Jordaanoever in de regio Nablus een omvangrijk terreurnetwerk van Hamas opgerold.
 • Australische rechter gaat de strijd aan met Satudarah
  Een rechter in Queensland, Australië heeft Satudarah aangemerkt als een criminele organisatie. Dat melden Australische media. De maatregel moet voorkomen dat de Nederlandse motorclub een chapter opent in de Australische staat.
 • Belgen, Duitsers en Zwitsers hebben leedvermaak om ontbreken Oranje op WK
  Onze zuider- en oosterburen blijken graag grappen te maken over het feit dat Nederland zich dit WK niet wist te plaatsen. Op diverse plekken in Duitsland, België en zelfs in Zwitserland zijn spottende verwijzingen opgedoken over het ontbreken van Oranje.
 • Na acht dagen dobberen zetten 629 afgewezen migranten voet aan land
  Na meer dan 8 dagen dobberen op de internationale wateren zijn vandaag alle migranten die vorige week door de bemanning van het reddingsschip Aquarius uit de Middellandse zee werden gehaald, in de Spaanse havenstad Valencia aangekomen. In Valencia stonden vanochtend maar liefst 2300 hulpverleners klaar om de bijna 630 door Italië en Malta afgewezen migranten afkomstig van reddingsboot Aquarius te ontvangen.
 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake