bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:roosendaal

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 25 zo 2018 - 06:21
 • Tot 12.30 uur geen treinen tussen Roosendaal en Breda door koperdiefstal
  ROOSENDAAL/BREDA - De NS meldt dat momentele geen treinen rijden over het spoor tussen Breda en Roosendaal. De oorzaak daarvan is koperdiefstal.
 • Heeft u Facebook al de rug toegekeerd?
  Het schandaal over het privacybeleid lijkt een flinke klap in het gezicht van Facebook te blijven. De hashtag #DeleteFacebook is de afgelopen dagen wereldwijd massaal gedeeld. Maar daar blijft het niet bij. Duizenden facebookgebruikers hebben het sociale medium definitief de rug toegekeerd. U ook? Twijfelt u misschien nog tussen blijven of opzeggen? Of vindt u de reactie van al die opzeggers zwaar overtrokken?
 • Sloop dak Stoofje luidt nieuwe fase verbouwing in
  OUDENBOSCH - Een meevaller voor ontmoetingscentrum 't Stoofje: door een gaatje in de agenda van de aannemer konden de sloopwerkzaamheden van het dak een week eerder dan gepland beginnen.
 • 'Feest van de lokale democratie? Een feest voor regiojournalistiek!'
  ROOSENDAAL - Het Nick Klaver-effect waardoor GroenLinks in de Roosendaalse raad verdrievoudigde? De definitieve afrekening van de VLP als het kleine broertje van de VVD door de tweede partij te worden?
 • Roosendaalse wethouder Hans Verbraak wordt informateur in Zundert
  ZUNDERT/ROOSENDAAL - Hans Verbraak is aangesteld als informateur in de gemeente Zundert. CDA'er Verbraak is momenteel wethouder in Roosendaal, maar stopt daar zijn politieke activiteiten. Het CDA is de grootste partij in Zundert en heeft Verbraak gevraagd als informateur.
 • Overleg over huishoudelijke hulp in Roosendaal geklapt, rechtszaak lijkt onvermijdelijk
  ROOSENDAAL - Het bemiddelingsoverleg tussen de gemeente Roosendaal en de 148 bezwaarmakers over de veranderingen in de huishoudelijke hulp is geklapt. Beide partijen komen er maar niet samen uit.
 • ‘Begeleid wonen’: niets crimineels aan
  BREDA - Jeugdhulporganisatie Juzt ligt onder vuur door de vondst van een grote hoeveelheid drugs in een pand voor ‘begeleid wonen’ aan de Bredase St. Ignatiusstraat. Juzt ontkent dat het de zaken niet onder controle heeft.
 • Huldeblijk voor Jef Rademakers, de kwajongen van Hilversum
  HILVERSUM - Televisiemaker Jef Rademakers (68) voelde zich 'zeer onlekker' toen hij eerder deze week optrad in De Wereld Draait Door. Om zijn stem los te krijgen greep hij een fles thijmsiroop.
 • Eerst met inwoners in gesprek, dan pas coalitiebesprekingen in Geertruidenberg
  RAAMSDONKSVEER - De politiek in de gemeente Geertruidenberg gaat volgende week zaterdag in gesprek met inwoners. Er vinden sessies plaats in Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk. Dat idee lanceert verkiezingswinnaar Keerpunt'74.
 • Talenten openen Roosendaalse Talentencentrum Zuidwest Nederland
  ROOSENDAAL - Onder grote belangstelling is vrijdagmiddag het Roosendaalse Talentencentrum Zuidwest Nederland geopend op sportpark Vierhoeven. Door de mensen waar de hal voor gemaakt is, toptalenten uit de regio
 • Politie betrapt illegale jager op heterdaad in Roosendaal
  ROOSENDAAL - De politie heeft donderdag een man op heterdaad betrapt die illegaal aan het jagen was in de buurt van de Langendijksestraat in Roosendaal. De man is aangehouden, zijn spullen zijn in beslag genomen. Dat meldt het Politieteam Roosendaal op haar Facebookpagina.
 • De PVV in Rucphen wil meer zijn 'dan alleen dat ene zinnetje'
  RUCPHEN - Een partij die uit het niets leek te komen: de PVV in Rucphen. Op de verkiezingsavond 'ineens' goed voor vier zetels. Eentje slechts achter de VVD, de gevallen grootste in de raad. De vrucht van noest werken aan de opbouw van de lokale Partij van de Vrijheid. Grotendeels in stilte.
 • Ook Zuidwest-Nederland trekt aan landelijke Sinterklaasintocht
  BREDA/ROOSENDAAL - De noodkreet van omroep NTR dat er voor het eerst in 66 jaar geen enkele gemeente warm lijkt te lopen voor het organiseren van de landelijke Sinterklaas-intocht is ook in Zuidwest-Nederland niet aan dovemansoren gericht. Verschillende gemeenten in Brabant en Zeeland hebben al aangegeven dat de goedheiligman meer dan welkom is.
 • Wouw rolt de rode loper uit voor de Matthäus Passion
  WOUW - Zou Commissaris van de Koning Wim van de Donk voortaan Wouw ook in één adem noemen met de Matthäus Passion, zoals hij dat tot dusverre met Oudenbosch deed? Na woensdag weten we meer. Dan is Brabants hoogste baas als trouw ambassadeur opnieuw getuige van Bachs meesterwerk. Hij brengt zestig bestuurders uit Zuid-Nederland en Vlaanderen mee.
 • Toch geen D66-echtpaar in raad Roosendaal: 'Schijn van keukentafelpolitiek voorkomen'
  ROOSENDAAL - D66-politica Annelies Homma ziet af van haar zetel in de Roosendaalse gemeenteraad. Homma, in september nog getrouwd met de eveneens gekozen lijsttrekker Alex Raggers, zegt de schijn van 'keukentafelpolitiek' te willen voorkomen.
 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake