bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:regiosport

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 14 do 2017 - 16:20
 • Thalita de Jong gokt op NK in januari
  Thalita de Jong (24) hoopt in januari haar rentree te maken. De wielrenster uit Ossendrecht, die zowel op de weg als in het veld uit de voeten kan, sukkelt al bijna een jaar met blessures. In 2018 debuteert ze voor haar nieuwe ploeg Experza-Footlogix.
 • Hoe schadelijk zijn de rake klappen van Rico?
  Kickboksers delen rake klappen uit, bleek ook zaterdag weer in het treffen van Rico Verhoeven met Jamal Ben Saddik. ,,Ik snap dat dat vragen oproept", zegt een onderzoeker.
 • RHV deelt mokerslag uit, Dongen hoeft niet naar Limburg
  RHV verpulverde ROAC en de West-Brabantse Combinatie was te sterk voor Achilles. De vrouwen van Dongen wonnen, de mannen konden thuisblijven.
 • Blauw-Wit snakt naar zege
  In de eerste divisie B van het basketbal verloor Blauw-Wit zaterdagavond met 82-73 bij Red Stars. Het was de vijfde nederlaag in de laatste zes duels voor de Roosendalers, die inmiddels snakken naar een zege.
 • Ondanks weifelend optreden zege voor Voltena, ook winst Symmachia-vrouwen
  Op bezoek bij laagvlieger Zaanstad werd Voltena met eigen wapens bestreden. De wissels brachten de flow terug en schonken de zege. De vrouwen van Symmachia wonnen ook. 
 • Oegandees trotseert winterweer in Spadocross
  Prestaties te midden van toppers in aansprekende landelijke wedstrijden als de Zevenheuvelenloop en Warandeloop maakten zijn tijdelijk verblijf in Nederland al tot een succes. Voeg daarbij een mooie overwinning in de Spadocross en de 26-jarige Oegandese student Aggrey Agaba kan tevreden zijn.
 • VIOS wint in een overtuigende korfbalderby
  VIOS en DSO speelden zaterdag de derby in De Niervaert in Klundert. Beide teams gingen er vol voor, maar VIOS wist in de tweede helft het grote verschil te maken. De wedstrijd eindigde in 9-16.
 • Ook in Essen staat Van der Poel nu op de erelijst
  De naam van de regionale trots Mathieu van der Poel ontbrak op de erelijst in Essen, tot deze zaterdag. Dit keer zat het de Nederlander eens niet tegen in de internationale veldrit op een steenworp afstand van zijn woonplaats Kapellen.  
 • Rookies en vedettes geven Symmachia kleur
  Na de degradatie uit de tweede divisie bouwt Kraftwell Symmachia aan een nieuwe toekomst. Vedettes Denise van Rietschoten (25) en Esther Verbraak (24) en rookies  Minke Compagne (16) en Eefje Harmsen (18) staan garant voor een nieuwe succesperiode.
 • Nederlandse veldrijdsters kunnen Cant in Essen niet volgen
  Sanne Cant (27) was zaterdagmiddag de sterkste in de internvationale veldrit in Essen. De Belgische wereldkampioene nam op het randje van de grens met Nederland al in de eerste van vijf ronden de leiding om die niet meer af te staan. Het was voor Cant al de 5e zege in Essen.
 • Van Gerwen: Walk on girls verdwijnen uit het darts
  Michael van Gerwen voorspelt dat binnen nu en anderhalf jaar de walk on girls in krappe kledingsetjes uit het darts zullen verdwijnen. ,,Niet dat er kritiek op is, maar darten is klaar voor een volgende stap'', zegt Mighty Mike. 
 • Jolijn de Haan: 15 en nu al een harde klap in de hand
  Voor volleybalster Jolijn de Haan zijn het mooie tijden. Met het tweede team van Sliedrecht Sport strijdt ze om het kampioenschap, dit seizoen maakte ze haar debuut in de Eredivisie en onlangs sleepte ze de Nadine Broersen-prijs in de wacht. Het meest opvallende? Ze is pas 15 jaar.
 • Angstvallige stilte in huize Van der Ree in aanloop naar korfbalderby DSO - VIOS
  Op zaterdagochtend zitten DSO-speelster Angelique van der Ree en haar man, VIOS-coach Martin van der Ree, samen aan het ontbijt. Een paar uur later staat het echtpaar tegenover elkaar in de West-Brabantse korfbalderby.
 • Dit is het gevecht van het millennium, de moeder aller gevechten
  Welkom bij het gevecht der gevechten. Nee, ik heb het niet over de bokspartij van morgen tussen Rico Verhoeven en Lama...heu....Jamal Ben Saddik. 
 • Jaspers neemt eerste horde op laatste World Cup van het jaar
  Dick Jaspers heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de World Cup in het Egyptische El Gouna. De driebander versloeg de Deen Thomas Andersen. 
 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake