Telegraaf.nl - binnenland

De Telegraaf.
last updated: 19 vr 2018 - 12:38
 • OM eist taakstraf Koerdische belagers moskee

  Twee mannen en een vrouw die in juni 2016 meededen aan het belagen van een Turkse moskee in Dordrecht, moeten een taakstraf van 200 uur krijgen, vindt de officier van justitie bij de rechtbank in Dordrecht. Als dit niet gebeurt, moet er 100 uur hechtenis komen.

 • Twitter en Facebook halen haatzaaiende content steeds sneller weg

  Twitter, Facebook, YouTube en Microsoft halen haatzaaiende boodschappen steeds sneller van hun platforms. Binnen 24 uur wordt gemiddeld ruim 70 procent van de meldingen verwijderd. Medio vorig jaar was dat nog geen 60 procent.

 • Zakken kippenvoer bomvol xtc-pillen

  Op luchthaven Schiphol is vrijdag een opmerkelijke lading in beslaggenomen. Zakken met honden- en kippenvoer, die bestemd waren voor Pakistan, bleken vol te zitten met xtc.

 • Nu live: Boef-debat

  Het debat over rapper Boef op Eurosonic Noorderslag is tot 13.30 uur live te volgen op YouTube. Kijk mee.

 • Minister haalt uit naar truckers

  Minister Van Nieuwenhuizen heeft geen goed woord over voor de chauffeurs die tijdens de storm met lege aanhangers de weg op zijn gegaan.

 • ’Defensie heeft veiligheid niet op orde’

  Opnieuw wordt duidelijk dat Defensie de veiligheid binnen de organisatie niet op orde heeft. Dat stelt de commissie-Van der Veer die werd ingesteld door het ministerie na een snoeihard rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) over een mortierongeval in Mali waarbij twee militairen omkwamen doden en een zwaargewond raakte.

 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake