Gekoppelde gebeurtenissen

  • intocht St. Nicolaas: november 19, 2017

Auteur Topic: Intocht St. Nicolaas  (gelezen 393 keer)

admin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 482
Intocht St. Nicolaas
« Gepost op: september 15, 2017, 03:12:29 pm »
De intocht van Sinterklaas in Nieuw-Vossemeer is dit jaar op zondag 19 november a.s. We vertrekken om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de Nieuw-Vossemeersedijk om de Sint met zijn pieten binnen te halen.

admin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 482
Re: Intocht St. Nicolaas
« Reactie #1 Gepost op: november 08, 2017, 07:52:27 am »
Intocht Sinterklaas

Beste jongens en meisjes,

Dit jaar komt Sinterklaas samen met al zijn Pieten in Nederland aan op zaterdag 18 november in het Friese Dokkem. Vanuit Dokkem zal hij vele plaatsen, scholen en verenigingen in heel Nederland bezoeken. Gelijk de volgende dag op zondag 19 november a.s. komt Sinterklaas al naar Nieuw-Vossemeer.

Om 13.00 uur vertrekken we onder muzikale begeleiding, samen met jullie mama’s en papa’s, opa’s en oma’s vanaf de parkeerplaats aan de Nieuw-Vossemeersedijk om Sinterklaas en de Zwarte Pieten te verwelkomen in de werkhaven. Daarna gaan we met z’n allen in een grote optocht naar De Vossenburcht.

Hier volgt een optreden van de Zwarte Pieten in hun Pietenspel met als titel; “Jubileum”. Sinterklaas viert dit jaar een jubileum, hij komt namelijk al 40 jaar in Nieuw-Vossemeer! Het zou heel leuk zijn voor Sinterklaas als jullie zelf een bloem willen maken met daarin je eigen foto. Wel inpakken natuurlijk, want het is een verrassing!

En dan, na het Pietenspel krijgen jullie persoonlijk van Sinterklaas het lang verwachte cadeautje. We gaan er met z’n allen een gezellig en vrolijk feest van maken.

Tot pepernoot!
De Hoofdpiet       

Beste mama’s en papa’s, opa’s en oma’s,

Op 19 november a.s. krijgen alle kinderen tot en met 8 jaar van Sinterklaas persoonlijk een cadeautje. Om te voorkomen dat er kinderen worden overgeslagen vragen wij u om uw kinderen die het afgelopen jaar zijn geboren of hier in Nieuw-Vossemeer zijn komen wonen uitsluitend per mail aan te melden via sint.vossenol@home.nl voor 1 november a.s. Nadere informatie volgt middels de brieven in uw brievenbus.


Het Sinterklaas comité
“we doen het voor de kleintjes”