Dorpswebsite van Nieuw-Vossemeer, zaterdag 24 maart 2018

 

Nieuwste foto's: Dorpsquiz 2018,  via onze Google Album pagina
Een terug kijkje: Vogelshow 450 jaar / via onze beeld pagina

 

 

BN DeStem:bergen-op-zoom

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 24 za 2018 - 20:25
 • 'Uitslag hertelling stemmen in Bergen op Zoom in de loop van maandag'
  BERGEN OP ZOOM - De uitslag van de hertelling van de ruim 26.000 stemmen die woensdag zijn uitgebracht tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Bergen op Zoom, wordt maandag in de loop van de dag verwacht. Dat zegt gemeentewoordvoerder Erwin Stander.
 • Tim Knol zwijgt over stripper van Giel in de Waterput
  BERGEN OP ZOOM - Aan de stripactie in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica wil Tim Knol geen woorden meer vuil maken. In platenzaak de Waterput in Bergen op Zoom speelt hij zaterdagmiddag ongestoord zijn nummers. Het publiek geniet met volle teugen.
 • Informateur aan de slag in Woensdrecht
  HOOGERHEIDE - Arie de Wit keerde zaterdagochtend weer terug op het oude nest in de gemeente Woensdrecht. Ditmaal niet als gemeentesecretaris maar als informateur voor een nieuw te vormen coalitie in de Woensdrechtse gemeenteraad.
 • Hoeveel kilo's we per dag kunnen leveren aan de veiling? Geen idee!
  Deze week vulde ik het formulier in om ook dit jaar onze snijbonen en spekbonen te mogen leveren aan de veiling in Venlo. Dat invullen doe ik met een dubbel gevoel. Enerzijds omdat met het zaaien en planten het seizoen begint en we weer hard aan het werk moeten, maar ook omdat leveren aan de veiling niet altijd leuk is voor een teler.
 • Heeft u Facebook al de rug toegekeerd?
  Het schandaal over het privacybeleid lijkt een flinke klap in het gezicht van Facebook te blijven. De hashtag #DeleteFacebook is de afgelopen dagen wereldwijd massaal gedeeld. Maar daar blijft het niet bij. Duizenden facebookgebruikers hebben het sociale medium definitief de rug toegekeerd. U ook? Twijfelt u misschien nog tussen blijven of opzeggen? Of vindt u de reactie van al die opzeggers zwaar overtrokken?
 • Slachtoffer woningoverval en schietpartij in Bergen op Zoom: 'Ik dacht dat mijn leven voorbij was'
  BERGEN OP ZOOM - Als Ismail Tajarni uit Bergen op Zoom probeert van wal te steken in zijn karig ingerichte woonkamer, barst hij uit in een stevige hoestbui. Zelfs een glas water biedt geen soelaas, pas als hij pufjes neemt van de twee inhalatoren op tafel komt hij langzaam tot rust. ,,Sorry, ik ben nog steeds in shock. Ik dacht echt dat mijn leven voorbij was."
 • Heel Steenbergen proost
  Zin in een gezellig avondje in Steenbergen? Natuurlijk, we kunnen een café ergens in het centrum induiken. Maar wat dacht u van het gemeentehuis? Daar kun je namelijk ook best een gezellig avondje doorbrengen, weet ik sinds kort.
 • Vier arrestaties na schietpartij Bergen op Zoom, geschoten terwijl bewoner overvallers achtervolgt
  BERGEN OP ZOOM - De politie heeft na de schietpartij aan de Adriaan Brouwerstraat van vrijdagavond vier mannen aangehouden. Een woningoverval lijkt de aanleiding te zijn geweest voor de schoten, omdat de bewoner de dieven een tijd heeft achtervolgd.
 • ‘Begeleid wonen’: niets crimineels aan
  BREDA - Jeugdhulporganisatie Juzt ligt onder vuur door de vondst van een grote hoeveelheid drugs in een pand voor ‘begeleid wonen’ aan de Bredase St. Ignatiusstraat. Juzt ontkent dat het de zaken niet onder controle heeft.
 • Huldeblijk voor Jef Rademakers, de kwajongen van Hilversum
  HILVERSUM - Televisiemaker Jef Rademakers (68) voelde zich 'zeer onlekker' toen hij eerder deze week optrad in De Wereld Draait Door. Om zijn stem los te krijgen greep hij een fles thijmsiroop.
 • Schietincident op straat in Bergen op Zoom
  BERGEN OP ZOOM - Aan de Adriaan Brouwerstraat in Bergen op Zoom zou vrijdagavond rond 22.00 uur een schietincident hebben plaatsgevonden. Er is niemand gewond geraakt. Volgens buren is er één keer geschoten, op een persoon.
 • Onregelmatigheden bij drie stembureaus: coalitievorming Bergen op Zoom uitgesteld tot na hertelling
  BERGEN OP ZOOM - Informateur Ad Verbogt gaat pas na de hertelling van de stemmen in Bergen op Zoom aan de slag. Dat heeft lijsttrekker Arjan van der Weegen van GBWP vrijdagavond tijdens de eerste, informele vergadering van de toekomstige Bergse gemeenteraad bekend gemaakt. Naar verwachting zijn uiterlijk maandagmorgen alle ruim 26.000 uitgebrachte stemmen opnieuw geteld.
 • Bewoners voeren druk op: vrachtverkeer uit centrum van Bergen op Zoom
  BERGEN OP ZOOM - Een verbod voor vrachtwagens. En een milieuzone. Op de belangrijke doorvoerwegen in de stad. En liefst zo snel mogelijk. Dat willen de bewoners van Auvergnestraat, Boutershemstraat en Glymesstraat.
 • Roparun gaat weer wandelen voor het goede doel in Steenbergen
  STEENBERGEN - Roparunteam Door Dik & Dun houdt zaterdag samen met wandelsportvereniging De Blaar uit Steenbergen de jaarlijkse Goede doelen wandeltocht.
 • Dit weekend geen treinen tussen Roosendaal en Vlissingen
  ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Tussen Roosendaal en Bergen op Zoom rijden zaterdag 24 en zondag 25 maart geen treinen vanwege werkzaamheden.

Dorpsbelang online laatste berichten:

Update Pinautomaat Nieuw-Vossemeer

Lees het hier..

Uitslagen carnaval

Lees het hier..

Jeugdgevolg bekend

Lees het hier..

Kerstconcert

Lees het hier..

Uitbreiding Nieuw-Vossemeer 'Beltmolen'

Lees het hier..

Sfeerverlichting Kreek

Lees het hier..
 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake