Privacy verklaring


Uw privacy is voor Foxlake.nl  van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat de gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Foxlake allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
 
Als u vragen hebt of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op.
 
Doeleinden
De verkregen persoonsgegevens gebruiken wij, uitsluitend nadat u deze aan ons heeft verstrekt, om onze dienstverlening en de website te kunnen verbeteren. Tot slot ook om u te informeren over nieuwe diensten van ons die voor u relevant kunnen zijn.
 


Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites of platforms (zoals Facebook of Linkedin) van derden waar u door middel van een link op onze website terecht kunt komen. Als u doorlinkt naar Facebook of Linkedin worden er door deze platforms cookies geplaatst. Houd hier dus rekening mee voordat u op een van deze buttons klikt. Wij kunnen niet garanderen dat deze derde op een betrouwbare of veilige wijze met uw persoonsgegevens omgaat. U zult hiervoor dan ook de cookies- en privacyverklaring van die betreffende website moeten lezen.
 
Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken we uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren de informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

 

Forum
Op ons ‘forum’ kunt u reacties plaatsen. Dit mag u alleen doen met uw eigen voor en achternaam. U bent zelf verantwoordelijk voor hetgeen u daar publiceert. Tijdens het aanmelden (maar ook later door inloggen) kunt u instellen of uw E-mail adres zichtbaar moet zijn voor anderen of niet. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.  De in het forum achtergelaten E-mail adressen worden door ons niet verstrekt aan derden. Ook worden ze door ons niet gebruikt voor reclame doeleinden of mail acties.

Deze E-mail adressen blijven in het forum (beveiligd op de achtergrond) staan tot u zich afmeld als deelnemer aan het forum.
 
Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Google-analytics” dienst. Door deze dienst kunnen wij nagaan hoe de bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.

 

RSS Feeds / links
Op onze website maken wij gebruik van RSS feeds van derden, bijvoorbeeld het nieuws van BN de Stem op onze voorpagina. Als u daarop klikt verlaat u onze website en komt u uit bij de aanbieder van het nieuws. Veelal maken deze sites gebruik van Google Analytics. Wij wijzen u dan ook op het privacy beleid van betreffende sites, dit valt buiten onze verantwoording en mogelijkheid tot controle. Wij registreren geen klik gedrag van u naar betreffende sites toe.

 

 
Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Door ons zijn passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan getroffen.
 
Wijzigen privacyverklaring
Wij mogen deze privacyverklaring op ieder moment wijzigen. Doordat de privacy- en cookiewetgeving van tijd tot tijd wordt aangepast kan ook deze privacy- en cookieverklaring aangepast worden. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
 
 
Inzage en wijziging van je gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens op onze website.
 
U hebt de volgende rechten:
–           uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
–           inzake in de precieze persoonsgegevens die we hebben
–           het laten corrigeren van fouten
–           het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
–           intrekken van toestemming
–           bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
 
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 
Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/ leest u hoe u een klacht moet indienen.

 

Cookies
Foxlake maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van functionele cookies.
Wat is een cookie?
Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes welke uw computer ontvangt wanneer u onze websites bezoekt. Cookies worden toegepast op vrijwel alle websites.
Met behulp van functionele cookies maken wij het surfen op onze website makkelijker voor u.

Sommige cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website of voor het leveren van een door u gevraagde dienst.

Wij gebruiken deze cookies onder andere om informatie te verzamelen. Met deze informatie zien we welke pagina’s het meest bezocht worden, welke pagina’s effectief zijn en welke pagina’s foutmeldingen opleveren.

Cookies van derde:
Bovengenoemde Google sites en RSS feeds maken ook gebruik van cookies, op betreffende sites leest u hier meer over.

 

 

Over deze website:

 

De naam "FOX-LAKE" staat natuurlijk voor "VOS-MEER" (vrij vertaald naar Engels).

Deze naam is in 1996 gekozen en vastgelegd voor onze eerste website

 

FOXLAKE.NL tracht de dorpssite te zijn voor het dorpje Nieuw-Vossemeer.

 

Het betreft hier een hobby van een particulier ('n  dorpsgek geboren in Nieuw-Vossemeer)  maar inmiddels plaatsen wij ook publicaties van de dorpsraad Nieuw-Vossemeer.
De sponsors van de pagina dragen bij in de kosten van o.a. internetgebruik, huur van webruimte, huur van domeinnamen, enz.

 

 

‘Foxlake’ dankt haar sponsors hartelijk voor deze ondersteuning.

 

Het is toegestaan om afbeeldingen, plaatjes, bestanden, ideeën, enz. van deze site te gebruiken voor uw site en/of drukwerk, echter alleen met bronvermelding (tenzij, anders overeengekomen) Bijvoorbeeld : bron: www.foxlake.nl
 

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.
 

De redactie is daarom niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op onze website.
 

De redactie heeft geen invloed op bijdragen die door bezoekers in ons forum worden geplaatst. Derhalve draagt de redactie geen enkele verantwoording voor de inhoud van genoemde onderdelen.
 

De redactie controleert zo nu en dan de inhoud, ongewenste bijdragen worden door ons verwijderd.

De redactie behoudt zich het recht voor om uw verzoeken, uw bijdragen en uw link opgaaf zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Verder wensen wij u veel plezier op foxlake.nl  en uw reacties zijn altijd welkom !

Met vriendelijke groet,  Niek Perdaems

Initiatiefnemer en webmaster foxlake.nl

 

Johan de Knuytlaan 2
4681BB Nieuw-Vossemeer

 

 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake