Fancy Fair

Administrator (admin) on 04 Apr 2017

 ingekomen: 4 april 2017;

41e Fancy fair en snuffelmarkt te Nieuw Vossemeer

 

Op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt er te Nieuw Vossemeer wederom een groots evenement op touw gezet, de stichting Fancy Fair Nieuw Vossemeer zal dit weekend uitpakken in “De Vossenburcht” met een ruim opgezet programma om gelden bij elkaar te vergaren voor  projecten in derde wereldlanden. Beide dagen zal het rad van avontuur gedraaid worden met vele mooie prijzen, ook kunt u meedingen met de grote loterij die aan het eind van de zondagmiddag verloot gaat worden. Afgelopen week is er weer een gratis lot in de bus gedaan bij alle inwoners van Nieuw Vossemeer en omgeving waarbij u allen mee kunt dingen naar mooie prijzen, u dient wel aanwezig te zijn om uw gratis lot geldig te maken. Er zijn ook diverse kermisattractie voor de kinderen en natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd, u kunt onder het genot van een hapje en drankje naar hartenlust een heel weekend genieten van dit mooie evenement.

 

Speciale attractie: bezoek van de paashaas; Op zaterdagmiddag om kwart voor twee bij de start van de Fancy Fair zal iedereen welkom geheten worden door paashaas, de paashaas zal ook alle kinderen belonen met een vrijkaart voor een van de attracties. Op onze school is hier ook aandacht aan besteed, de kinderen van alle groepen zijn dan ook van harte welkom.

 

Dit jaar wordt dit evenement voor de 41ste keer georganiseerd voor projecten in de derde wereld.  De leerlingen van groep 5,6,7 en 8 van de basisschool Merijntje zijn dit jaar weer actief geweest met het verkopen van loten.

Een van onze Nieuw-Vossemeerse missionarissen, Anton Ooms, is nog steeds betrokken in het mooie Ethiopië. Hij heeft daar met onze steun al vele projecten kunnen realiseren. Vorig jaar steunden we weer het kindertehuis: “Gods little angels” in Haïti. Een project dat we in ons hart gesloten hebben sinds die vreselijke orkaan zo verwoestend tekeer ging.

 

In Angola heeft een van onze bestuursleden Arian de Nijs met de hulp van basisschool Merijntje, die jaarlijks een sponsorloop organiseert, een school ingericht.

 

In Afghanistan zijn ook verschillende projecten uitgevoerd o.a. het bouwen van een meisjesschool. Vorig jaar werd de medische post in oprichting een flinke duw in de rug gegeven.

 

Evenals alle jaren vind er op de zaterdag 8 april een snuffelmarkt plaats in de gymzaal aan de Achterstraat 15 in Nieuw Vossemeer, de opbrengst van deze snuffelmarkt wordt weer bijgevoegd bij het totaal voor de projecten in de derde wereld.  

  

Aanvang van de snuffelmarkt is op zaterdag 8 april om 10.00 uur in de gymzaal Achterstraat 15 Nieuw Vossemeer.                   Aanvang van Fancy Fair in de Vossenburcht, 1 februariplein,

14.00 uur op zaterdag,  we sluiten om 22.00 uur

14.00 uur op zondag en we ronden af rond de klok van 18.00 uur

 

U bent allen van harte welkom, geniet van een mooi weekend en draag bij aan onze projecten.      

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwere topics:

Uitslag loterij Fancy Fair 2017 uitslag loterij Fancy Fair 2017

Handhavingsactie Sunclass Handhavingsactie Sunclass

Terug


 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake